TIKLA ARA

Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You

Yahudi babalarından uzak yetişmiş dört genç ölen babalarının vasiyeti üzerine 7 gün aynı çatı altında geçirmek zorunda kalırlar.


Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You

Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You izle

İlk Gösterim tarihi: Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You  filmini 23.3.2015 08:00 - 09:39 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You

2014 - ABD Komedi Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You  filmin yönetmenliğini Shawn Levy yaptığı Oyuncuların Timothy Olyphant, Rose Byrne, Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda'ten oluşmaktadır.

Yahudi babalarından uzak yetişmiş dört genç ölen babalarının vasiyeti üzerine 7 gün aynı çatı altında geçirmek zorunda kalırlar.Daha önce hiç bir arda kalmayan aile ferdleri dini adetlerini uygulamak zorunda kalır...

Mary Rose Byrne
, Avustralyalı aktirist. Kariyerine 1994 yılında çekilen Dallas Doll isimli filmdeki küçük bir roller başlamıştır. Daha sonra 2000 yılına gelindiğinde Avusturalya yapımı olan The Goddess of 1967 isimli filmde başrolünde yer almıştır. Buradaki performansıyla birlikte Venice Film Festival'inden En İyi Aktirist ödülünü kazanmıştır.

Jason Kent Bateman
(d. 14 Ocak 1969 , New York ), Emmy ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü kazanmış Amerikalı sinema oyuncusu.

Elizabeth Stamatina
"Tina" Fey, Amerikalı yazar, komedyen ve aktris. Fey şu an 30 Rock adlı dizinin yardımcı yapımcısı, yazarı ve başrol oyuncusudur. 30 Rock adlı dizi ülkemizde ComedyMax kanalında yayınlanmaktadır. 30 Rock adlı dizi, Fey'in Saturday Night Live adlı programdaki tecrübelerinden bahsetmektedir.

Timothy Olyphant
20 mayıs 1968 doğumlu Amerikalı bir aktördür. Amerika televizyonlarında yer alan bir çok dizide rol alan Timothy Olyphat en çok bilindiği dizileri Deadwood, Justified ve Damages'dır. Bunların haricinde Scream 2, Gone in 60 Seconds, Go, The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy, Dreamcatcher, Live Free or Die Hard/Die Hard 4.0, The Girl Next Door, A Perfect Getaway, The Crazies, Hitman, I Am Number Four, ve Rango gibi filmlerde de rol almıştır.

Resimler

Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You izle

Yedi Dayanılmaz Gün - This Is Where I Leave You izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon izle, this is where i leave you izle, digiturk 2015 filmleri, this is where i leave you oyuncuları, yedi dayanılmaz gün konusu,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.