TIKLA ARA

Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen

Genç ve yakışıklı Sam Witwicky'nin ,savaşan robotuyla savaşta evreni kurtarmasının üzerinden iki sene geçti.


Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen

Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen izle

Ilk Gösterim tarihi: Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen filmini 10.2.2015 19:05 - 20:34 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen

2009 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Macera, Savaş Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen filmin yönetmenliğini Michael Bay yaptığı Oyuncuların Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro'ten oluşmaktadır.

Genç ve yakışıklı Sam Witwicky'nin ,savaşan robotuyla savaşta evreni kurtarmasının üzerinden iki sene geçti. Bu büyük başarısından sonra Sam, üniversiteyi kazanır ve kız arkadaşı Mikaela'nın yanından ayrılmak gibi günlük üzüntüler yaşayan bir gençtir. en önemliside bu ayrılığı en iyi dostu ve koruyucu robotu Bumblebee'ye açıklaması da fazladan sıkıntılara yol açar.

Megan Fox, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başlar. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida'ya taşınır ve orada eğitimine devam eder. On üç yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen'a rakip gösterilir. Fox 1,63 m. boyundadır.27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir.

Shia Saide LaBeouf, Amerikalı aktör. 2003 yapımı "Holes" filmindeki Stanley rolünün ardından tanınmaya başladı.LaBeouf Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Yahudi bir anne ile Fransız kökenli Hristiyan bir babanın tek çocuğu olan Shia, ebeveynlerinin ayrılmasından sonra annesiyle birlikte Los Angeles'a taşındı. Kafelerde kendi hazırladığı stand-up şovlar yaptı.

Joshua David Duhamel, ABD'li sinema ve televizyon oyuncusu, eski model. Transformers film serisindeki William Lennox rolüyle ün kazanmıştır.1972'de Minot, Kuzey Dakota'da doğan aktörün babası Larry reklamcı, annesi Bonnie L. Kemper ise masaj terapistiydi.

John Turturro
1983'te, Eugene O'Neill Theatre Center'daki Oyun Yazarları Konferansı'nda, John Patrick Shanley'nin Danny and the Deep Blue Sea oyununda başrol oynadı. Ertesi yıl bir off-Broadway prodüksiyonunda tekrarladığı bu rolle Obie Ödülü kazandı. Turturro'nun Five Corners filmindeki performansını çok beğenen Spike Lee onu Do the Right Thingin kadrosuna aldı. Turturro'nun ünlü yönetmenle olan uzun işbirliği bu film ile başladı ve İki Kadın Arasında (1990), Orman Ateşi (1991), Clockers (1995), Girl 6 (1996), He Got Game (1998), Summer of Sam (1999) ve She Hate Me (2004) ile devam etti.

Resimler

Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen izle

Yenilenlerin İntikamı - Revenge Of The Fallen izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, revenge of the fallen izle, digiturk 2015 filmleri, revenge of the fallen konusu, yenilenlerin İntikamı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.