TIKLA ARA

Yerçekimi - Gravity

Ayağınızı yerden kesecek rüya gibi bir bilim kurgu. Uzay boşluğunda asılı bir mühendis ile astronotun hikayesini anlatan film, olağanüstü görselliği ve etkileyici hikayesi ile dikkat çekiyor.


Yerçekimi - Gravity filmini Digitur Salon1, Salon2, Salon3 kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Yerçekimi - Gravity

Yerçekimi - Gravity izle

İlk Gösterim tarihi:Yerçekimi - Gravity 21.2.2014 08:00 - 09:27 Moviemax Salon1, Salon2, Salon3 kanalında izleyebilirsiniz.

Yerçekimi - Gravity

2013 - ABD Tür : Bilim Kurgu , Gerilim türündedir.Yerçekimi - Gravity filmin yönetmenliğini Alfonso Cuarón yapmaktadır.Film oyuncularını Alfonso Cuarón , Rodrigo García , Jonás Cuarón, Sandra Bullock , George Clooney ,Basher Savage , Eric Michels oluşmaktadır. 

Filmde Bullock ilk uzay görevindeki zeki tıp mühendisi rolunü, George Clooney ise son görevine çıkan tecrübeli astronot Matt Kowalski rolünü canlandırıyor. Önceleri son derece sıradan görünen görevde hiç beklenmeyen bir felaketin başgöstermesiyle uzay gemisi harap olur. Stone ve Kowalski uzay boşluğunda tamamen yanlız kalmışlardır. Birbirlerinden başka hiç bir dayanakları kalmayan ikili uzayın derinliklerinde kaybolur. Derin sessizlik onlara Dünya ile bütün ilişkilerini kesildiğini ve kurtulma şanslarının kalmadığını söylerken, korkuları paniğe dönüşüp çok az kalan oksijenlerini de tüketir. Eve dönmenin tek yolu belki de uzayın derinliklerine inmek ve başka uzay istasyonlarına ulaşmaktır.

Sandra Bullock Annesi Alman opera sanatçısı Helga, babası ise ses eğitmeni John Bullock.Annesinin katı kuralları yüzünden sıkıntılı bir çocukluk geçirmiştir.Lisede popüler bir ponpon kızdı.Arkadaşları ona 'büyük ihtimalle gününüzü aydınlatıcak kız' derdi. Üniversitede drama dersi aldı fakat oyunculuk kariyeri için 3. senesinde bırakmak zorunda kaldı. Monster Garage programını yapan Jesse James ile 16 Temmuz 2005'te evlendi.Jesse'yi ruh ikizi olarak tanımlıyor. Hız Tuzağı, Miss Congeniality, 28 Gün, Adım Adım Cinayeti, Göl Evi ve Sıradışı önemli yapıtlara imza attı.

George Clooney
Birkaç yıl Northern Kentucky Üniversitesi'nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla aktörlüğe ilk adımını attı. Oscar ödülü sahibi olan Clooney aynı zamanda Milton Katselas'dan aktörlük eğitimi aldı. 1982 yılında Los Angeles'a taşındıktan sonra filmlerde ufak tefek roller almaya başladı. Asıl çıkışını ER adlı televizyon dizisiyle gerçekleştiren aktör, Ocean's Eleven adlı sinema filminde başrol aldıktan sonra yıldızı iyice parladı.

IMDB Puanı: 8,2/10 (276.720 oy verdi.)

Resimler

Yerçekimi - Gravity izle

Yerçekimi - Gravity izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, gravity konusu, digiturk 2014 filmleri, gravity izle, yerçekimi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.