TIKLA ARA

Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck

Kevin Durant'ın kendisini oynadığı bu sıcacık basketbol filminde, Durant nedeni bilinmeyen bir şekilde 16 yaşındaki yeteneksiz hayranı Brian ile yeteneklerini değiştiriyor.


Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck

Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck filmini tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck

2012 - ABD Aile, Komedi, Spor, Gençlik Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck filmin yönetmenliğini John Whitesell yaptığı Oyuncuların Brandon T. Jackson, James Belushi, Larramie Doc Shaw, Kevin Durant, Andrea Frankle'ten oluşmaktadır.

Kevin Durant'ın kendisini oynadığı bu sıcacık basketbol filminde, Durant nedeni bilinmeyen bir şekilde 16 yaşındaki yeteneksiz hayranı Brian ile yeteneklerini değiştiriyor. Bu sayede Brian lisesinin basketbol starı haline gelirken, Durant'ın attığı şutlar girmemeye başlıyor.NBA Play-off ları yaklaşırken, Brian gerçek yeteneğin aslında çalışmak olduğunu anlıyor ve kahramanı korkunç bir sezon sonuna doğru sürüklenmeden önce işleri yoluna koymaya girişiyor.

Kevin Durant
, 1988 doğumlu ABD'li basketbolcu. Oklahoma City Thunder forması giymektedir. Texas Üniversitesi'nde 1 sezon oynadıktan sonra 2007 NBA Draftı'nda 2. sırada Seattle Supersonics tarafından seçildi.

Vanessa Anne Hudgens
, Amerikalı aktris ve şarkıcı. Disney yapımı High School Musical film serisindeki Gabriella rolüyle ünlenmiştir.1988'de Greg ve Gina Hudgens'ın kızı olarak Salinas, California'da doğdu. İtfaiyeci babası İrlanda, annesi Filipin kökenlidir. Kız kardeşi Stella de oyunculuk yapmaktadır.

Resimler

Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck izle

Yıldırım Çarpmış - Cross-Over - Thunderstruck izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, cross-over konu, digiturk 2016 filmleri, thunderstruck izle, yıldırım çarpmış izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.