TIKLA ARA

Yolda ve Ormanda - Big Sur

New York'tan Kaliforniya'ya gider ve ormanın ortasında küçük bir kulübede bir grup arkadaşıyla birlikte vakit geçirmeye başlar


Yolda ve Ormanda - Big Sur filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yolda ve Ormanda - Big Sur

Yolda ve Ormanda - Big Sur izle

İlk Gösterim tarihi: Yolda ve Ormanda - Big Sur filmini  Digiturk 15 Perşembe 21:30 Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yolda ve Ormanda - Big Surt

2013 - ABD Tür : Aksiyon , Dram türündeki Yolda ve Ormanda - Big Sur filmin yönetmenliğini Michael Polish yaptığı Oyuncuların Kate Bosworth , Radha Mitchell , Josh Lucas , Balthazar Getty , Anthony Edwards'ten oluşmaktadır.

Beat Kuşağı'nın ruh arayıcısı Jack Kerouac son yıllarda yenide Hollywood'un gözdesi. "Yolda"nın 2012'de Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, Amy Adams, Kirsten Dunst ve Viggo Mortensen gibi yıldızlarda uyarlanmasının ardında şimdi de "Big Sur" beyazperdede. "Yolda"daki gencecik Jack Kerouac'a göre "Big Sur"de yazarın daha yaşını başını almış hallerine tanık oluyoruz. Özellikle "Yolda" romanının getirdiği ani şöhrete kapılıp gitmiş Jack Keeouac, 1960'ta yarı depresif, hayatı sorguladığı ve bu yolda kendisine zarar verecek şeyler yapmaktan kaçınmadığı bir döneme girmiştir. Bir anda Beat Kuşağı'nın kahramanı olmasına ve saygın bir yazar olarak anılmasına karşın yavaş yavaş gözden düşmeye başlamıştır. Kendisini alkol ve uyuşturucuya vermiş, fiziken çökmeye başlamıştır; resmen yokuş aşağı gitmektedir. Yeteneğini, inancını sorguladığı sıralarda New York'tan Kaliforniya'ya gider ve ormanın ortasında küçük bir kulübede bir grup arkadaşıyla birlikte vakit geçirmeye başlar. Kulübedeki zamanları da inişli çıkışlı zamanlara gebedir. Orada huzur ve mutluluğu bulsa da, beynindeki şeytanlardan da bir türlü kurtulamaz.

Resimler

Yolda ve Ormanda - Big Sur izle

 

Yolda ve Ormanda - Big Sur izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, big sur konusu, digiturk 2015 filmleri, big sur izle, yolda ve ormanda izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.