TIKLA ARA

Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2

Dünyanın süper kötüsünden dünyanın süper babasına dönüşen Gru, öldürücü bir gücü durdurma amacında olan bir görevli takımına çağrıldığında; mücadele etmek zorunda kalacaktır.


Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2

Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 filmini 13.9.2015 20:00 - 21:38 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2

2013 - ABD Animasyon, Komedi, Macera Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 filmin yönetmenliğini Pierre Coffin, Chris Renaud yaptığı Oyuncuların Steve Carell, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Moises Arias, Kristen Wiig'ten oluşmaktadır.

Çılgın Hırsız serisinin devam filmi bol kahkahalarla birlikte geri dönüyor. Yönetmen koltuğunda Pierre Coffin ve Chris Renaud yer alırken, seslendirme kadrosunda Al Pacino Jason Segel ve Steve Carell gibi isimler yer alıyor.

Steven John Carell
, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Miranda Taylor Cosgrove, Amerikalı aktris ve şarkıcı. Drake & Josh dizisindeki Megan ve iCarly'deki Carly rolleriyle ünlenmiştir.Cosgrove Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Babası Tom kuru temizleme şirketi sahibiyidi, annesi Chris (Christina) ise ev hanımıydı.

Russell Brand Edward
İngiliz komedyen, aktör, köşe yazarı, yazar ve radyo ve televizyon sunucusu. İngilterede düzenlenen Big Brother's Big Mouth isimli programla gündeme gelen ve isminden söz ettiren Russell Brand, Get Him to the Greek filmindeki rolüyle ismini bir üst çıtaya taşımıştır.

Kristen Carroll Wiig
, Amerikalı aktiris. NBC'nin komedi skeçlerinden olan Saturday Night Live'daki performansıyla ünlenmiştir. Bir çok komedi projesinde yer alan ünlü oyuncu, Bridesmaids, MacGruber, Flight of the Conchords, Adventureland, Paul, ve Arrested Development gibi projelerle kendinden söz ettirmiştir.

Resimler

Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 izle

Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, despicable me 2 konusu, digiturk 2016 filmleri, despicable me 2 izle, çılgın hırsız 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.