TIKLA ARA

Game of Thronesun 6. sezonu

Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder.


Game of Thrones'un 6. sezonu dizisini Digiturk Dizimax Sci-Fi HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Game of Thrones'un 6. sezonu 

Game of Thrones'un 6. sezonu izle

Gösterim tarihi:Game of Thrones'un 6. sezonu  dizisini Dizimax Sci-Fi HD kanalın da 25 Nisan'dan itibaren Pazartesi 23.00'da Dizimax Drama tarihinde izleyebilirsiniz.

2016 - ABD, İngiltere, İrlanda, İzlanda, Malta, Hırvatistan, İspanya türündeki Game of Thrones'un 6. sezonu  Dizisinin yönetmenliğin Alan Taylor, Brian Kirk David Benioff, Lena Headey, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Alan Taylor, Timothy Van Patten, Brian Kirk, David Nutter, Mark Mylod, Daniel Minahan, Jeremy Podeswa, Miguel Sapochnik oluşmaktadır. 

Game of Thrones'un 6. sezonu  Konusu

Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder. Eddard etrafındaki sinsilik ve kokuşmuşluktan dolayı kime güveneceğini bilemez. Demir Taht'ın eski soy varisleri için de beklenen an gelmiştir. Böylece, bu boşluktan yararlanarak Demir Taht'a oturmak isteyen hanedanlar arasındaki amansız savaş başlar. Dost ile düşmanın, yalan ile gerçeğin birbirine girdiği bu dönemde Yedi Krallık için zor zamanlar da usulca yaklaşmaktadır. Ufukta bir ömür süren kış kendini gösterir ve kış ile beraber Kuzey'de, Kara Nöbet'in ardında bilinmeyen karanlık bir güç de Yedi Krallık üzerine korku salar. Tüm bu hengamenin içinde ise, Demir Taht sahibini beklemektedir.

Lena Headey
, İngiliz film oyuncusu.Bermuda'da doğan Lena Headey, 8 yaşında iken Huddersfield, West Yorkshire, İngiltere'ye taşındı. Kuaför olmak istiyordu. İngiltere'deki "Rose School of Acting"den mezun oldu. 1992 yılında Waterland isimli filmde Jeremy Irons'ın karısının gençlik halini canlandırdığı "Genç Mary" rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Emilia Clarke
, İngiliz aktris. Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen (Khaleesi) rolüyle tanınmaktadır.Ayrıca 2015 yılında Terminator: Genisys filminde Sarah Connor'ı canlandırmıştır.

Peter Dinklage
, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör. Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle tüm dünyada tanınmıştır.1969 yılında Leonia, New Jersey'de müzik ögretmeni bir anne (Diane) ve sigorta satıcısı bir babanın (John Carl) oğlu olarak dünyaya geldi. Mendham, New Jersey'de büyüdü. 1991 yılında Bennington College'den mezun oldu.

Kit Harington
1987 doğumlu Harington, 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield İlköğretim okulunda okudu. Daha sonra 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okuluna Devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu Worcester Sixth Form College katıldı. 2008 yılında Londra Üniversitesi merkez fakültesı konuşma ve drama bölümünden mezun oldu.

George RR Martin Bayonne,
20 eylül 1948 yılında New Jersey'de doğdu. Babası Raymond Collins Martin (liman işçisi) annesi ise Margaret Brady Martin'dir. İki kız kardeşi vardır.Martin Mary Jane Donohoe Okulu ve Marist lisesinde okudu.Çok genç yazmaya başladı, bir kaç kuruşa mahalle cocuklarına canavar hıkayelerı sattı. Daha sonra lisede bir çizgiroman fan ve toplayıcı oldu amatör dergiler için kurgu yazmaya başladı. İlk profesyonel satışı 1970 yılında yapıdldı.

Sophie Turner
Kamera karşısındaki ilk rolü HBO kanalının Game of Thrones dizisinde, Stark hanedanının yaşça en büyük kızı olan Sansa Stark'tır.

Resimler

Private Practice izle

 

Private Practice izle

Private Practice izle

Private Practice izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein series sci-fi, game of thrones izle, digiturk 2017 izle, game of thronesun 6. sezonu konusu, game of thronesun 6. sezonu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.