TIKLA ARA

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Hobbit filminin 3. ve son serisi, 2014 yılında gösterime giren. Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerası bu bölümde sona erecek.


Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies izle

İlk Gösterim tarihi: Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies filmini 13.4.2015 08:00 - 10:20 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies

2014 - ABD, YeniZelanda Fantastik, Macera Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies filmin yönetmenliğini Stiles White yaptığı Oyuncuların seslendirmeleri Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Evangeline Lilly'ten oluşmaktadır.

Hobbit filminin 3. ve son serisi, 2014 yılında gösterime giren. Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerası bu bölümde sona erecek. Zeki Bilbo ve Sevimli cüceler, Erebor ve hazinesine kavuşmaya çalışacak. Ancak Sauron, Orkları'yla ve diğer tüm gücüyle Lonely Mountain'a saldıracaktır.

Martin Freeman
1971 İngiltere doğumlu aktör. Sanatçı bir ailede yetişen Freeman Central School of Speech and Drama'da eğitim aldı. Sinema filmlerinin yanı sıra TV dizilerinde de oynamaktadır.

Sir Murray
Ian McKellen, İngiliz oyuncu. 2 kez Oscar adaylığı bulunan McKellen, en çok Yüzüklerin Efendisi filmindeki Gandalf ve X-Men'deki Magneto rolleri ile tanınır. 1991 yılında tiyatroya yaptığı katkılar dolayısıyla şövalye ilan edilmiştir.Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde ve Hobbit filminin kadrosunda Gandalf'ı canlandırdı.

Benedict Timothy
Carlton Cumberbatch, İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. 2010'da yayınlanmaya başlayan Sherlock dizisinde Sherlock Holmes karakterini canlandırmaktadır. Televizyonun yanısıra radyo, seslendirme, tiyatro ve sinema çalışmalarıyla da tanınan Cumberbatch, günümüzün çok yönlülüğüyle öne çıkan en önemli aktörleri arasındadır.

Nicole Evangeline Lilly
, 3 ağustos 1979'da ev ekonomisi öğretmeni bir baba ile güzellik uzmanı bir annenin iki kızından ilki olarak Alberta, Kanada'nın Fort Saskatchewan kasabasında dünyaya geldi. Koyu hristiyan inanca sahip olan ailesinin o küçükken televizyonları yoktu.

Resimler

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies izle

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of the Five Armies izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the hobbit izle, digiturk 2015 filmleri, the hobbit: the battle of the five armies, hobbit: beş ordunun savaşı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.