TIKLA ARA

Kukla - The Beaver

Eşiyle arasındaki anlaşmazlık sonuçu gizli depresyon yaşayan Walter kimseye derdini anlatamaz. Bir gün küçük bir kukla alır ve bu kuklayı konuşturmaya başlar. Karısı da kukla sayesinde depresyonda olduğunu anlar.


Kukla - The Beaver filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kukla - The Beaver

Kukla - The Beaver izle

İlk Gösterim tarihi: Kukla - The Beaver filmini 19.5.2015 18:35 - 20:30 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kukla - The Beaver

2011 - ABD Aile, Dram, Komedi, Psikolojik Kukla - The Beaver filmin yönetmenliğini Jodie Foster yaptığı Oyuncuların Mel Gibson, Jodie Foster, Jennifer Lawrence, Anton Yelchin, Riley Thomas Stewart'ten oluşmaktadır.

Eşiyle arasındaki anlaşmazlık sonucu gizli depresyon yaşayan Walter kimseye derdini anlatamaz. Bir gün küçük bir kukla alır ve bu kuklayı konuşturmaya başlar. Karısı da kukla sayesinde depresyonda olduğunu anlar.

Alicia Christian
Foster, bilinen adıyla Jodie Foster, 19 Kasım 1962'de Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. 3 yaşından 8 yaşına kadar yaklaşık 40 kadar reklam filminde rol alarak önemli tecrübeler kazandı. Ardından TV dizilerinde rol alan Foster, 1972'de ilk sinema filmi Napoleon ve Samantha'da yer aldı Sonraki 5 yıl aralarında Alice Doesn't Live Here Anymore, Tom Sawyer ve Çılgın Cuma'nın da yer aldığı 10'dan fazla filmde boy gösterdi. Daha ilk yıllarda oyunculuğuyla eleştirmenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Jennifer Shrader Lawrence
, Oscar ödüllü Amerikalı sinema oyuncusu. Açlık Oyunları serisiyle ünlenmiştir. Umut Işığım filmindeki performansıyla 2013 yılında En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nın sahibi olmuştur.

Anton Yelchin
11 mart 1989'da Rusya Leningrad'da doğmuştur. Anton 6 aylıkken, anne ve babası mülteci olarak Amerika'ya yerleşmeye karar verir. Anton 9 yaşında iken, bağımsız bir film olan A Man is Mostly Water ile oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra A Time For Dancing, House of D gibi filmlerde ve Taken adlı mini dizide rol almıştır. İlk çıkışını 2001 yılında Hearts in Atlantis adlı filmdeki Bobby Garfield rolü ile yapmıştır.

Resimler

Kukla - The Beaver izle

Kukla - The Beaver izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the beaver izle, digiturk 2016 filmleri, the beaver konusu, kukla izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.