TIKLA ARA

Last Christmas (Bir Şans Daha)

Londra'da yaşayan Kate noel dükkanında çalışırken hayatına birden gire Tom ile sınırlanarını zorlayarak Tom ile birlikte Londra'da güzel zamanlar geçireceklerdir.


Last Christmas (Bir Şans Daha) izle

2019 - ABD/İngiltere, Komedi, Romantik türündeki Last Christmas (Bir Şans Daha) filminin yönetmenliğini Paul Feig üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunda Madison Ingoldsby, Emma Thompson, Boris Isakovic, Emilia Clarke yer almaktadır.

Like a Boss Digiturk'te beIN Movies Premiere kanalında 20 Aralık Pazar günü saat 21:00'de izleyebileceksiniz. Hayatı boyunca bir çok yanlış karar alan Kate bir Noel eşyaları satan dükkanda çalışmaktadır. Tom adında yakışıklı gen bir adamın beklenmedik bir zamanda Kate'in hayatına girmesiyle genç kadının hayatında çok büyük bir değişiklik olmuştur. Tom her ne kadar Kate'in sınırlarını zorlasa da onunla birlikte Londra'nın en güzel zamanlarında hayatı için yeni bir başlangıç yapmaya iter. Her ne kadar hayatlarında hiç bir şey yolunda gitmese de kalplerinin seslerini duymamalarına engel olamayacaklardır.

Resimler

Last Christmas (Bir Şans Daha) izle

Last Christmas (Bir Şans Daha) izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.