TIKLA ARA

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2

Ölüm Günün Kutlu Olsun filminde Tree Gelbman, tekrar tekrar ölmenin, gelecekteki tehlikelerle karşılaşmaktan daha kolay olduğunun farkına varır.


Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 izle

2019 - ABD, Korku türündeki Ölüm Günün Kutlu Olsun 2(Happy Death Day 2U) filminin yönetmenliğini Christopher Landon yapıyor. Oyuncuları Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu'dan oluşmaktadır.

Katili tarafından korkunç bir şekilde öldürülen Tree adındaki genç bir kadının, öldürüldüğü günün sabahına uyanıp, korkunç günü tekrar tekrar yaşamasının konu edildiği Ölüm Günün Kutlu Olsun'un devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Christopher Landon oturuyor. Filmin kahramanı Tree, devam halkasında tekrar tekrar ölmenin, gelecekteki tehlikelerden daha kolay olduğunu fark eder. Kendisi gibi aynı günü tekrar tekrar yaşamaya mahkum olan Ryan Phan'a yardımcı olmaya çalışan Tree, döngüden nasıl kurtulduğunu anlatarak genç adama çözüm bulmaya çalışır. Genç kadın, 11 kez ölüp dirilmesinin ardından, katilini pencereden dışarı atıp öldürerek döngüyü kırdığına inanmaktadır. Tree, şimdi hayatının daha iyi bir versiyonunu yaşadığını düşünse de, çok geçmeden döngüyü aslında kırmadığını fark eder. Kabusu geri dönmüştür ve Tree yeniden aynı güne uyanmaya başlar. Ancak bu sorun sadece onu etkilememektedir. Maskeli katil bu sefer birçok kişinin peşindedir ve onların hayatının kurtulması için Tree'nin tekrar tekrar ölmesi gerekmektedir. Tree, hem kendisini bu döngüden kurtarmak hem de daha fazla insanın ölmesini engellemek için maskeli katili durdurmaya karar verir. Fazla zamanı kalmayan Tree, katili etkisiz hale getirip döngüyü kırmayı başarabilecek midir?

Resimler

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 izle

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, ölüm günün kutlu olsun, ölüm günün kutlu olsun konusu, ölüm günün kutlu olsun izle, ölüm günün kutlu olsun fragmanı,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.