TIKLA ARA

Süper Baba - Delivery Man

David Wozniak, yirmi yıl önce sperm bankasına sperm bağışı yapar. Uzun zaman sonra dünyanın her yerinde 533 tane çocuğu olduğunu öğrenir ve bu çocuklardan 142 tanesi gerçek...


Süper Baba - Delivery Man filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Süper Baba - Delivery Man

Süper Baba - Delivery Man izle

İlk Gösterim tarihi: Süper Baba - Delivery Man filmini 14:45 - 16:49 / 11 Ocak 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Süper Baba - Delivery Man

2013 - ABD Komedi Süper Baba - Delivery Man filmin yönetmenliğini Ken Scott yaptığı Oyuncuların Vince Vaughn, Cobie Smulders, Chris Pratt, Simon Delaney, Bobby Moynihan'ten oluşmaktadır.

David Wozniak, yirmi yıl önce sperm bankasına sperm bağışı yapar. Uzun zaman sonra dünyanın her yerinde 533 tane çocuğu olduğunu öğrenir ve bu çocuklardan 142 tanesi gerçek babalarını bulabilmek için mahkemeye başvurmuştur. Bu haberle David'in dünyası alt üst olur.

Vincent Anthony "Vince" Vaughn
, Amerikalı film aktörü, yapımcı ve komedyen. Oyunculuğa 1980'li yıllarda başladı ve ilk önce küçük televizyon rollerinde yer aldı. Daha sonra 1996 yapımı olan Swingers filminde rol aldı ve kariyerindeki ilk çıkış filmi oldu. Bunun ardından sayısız filmde rol aldı. Hollywood dünyasının en uzun oyuncularından birisi.

Jacoba Fransisca
Maria 'Cobie' Smulders (3 Nisan 1982) Vancouver,Kanada doğumlu aktris ve eski uluslararası model. Çok iyi Fransızca konuşabilmektedir ve Los Angeles, Kaliforniya'da yaşamaktadır. En çok bilinen rolü CBS ve Cnbc-e dizisi How I Met Your Mother'daki Robin Scherbatsky rolüdür.

Christopher Michael
"Chris" Pratt, Amerikalı aktör. 4 sezon boyunca televizyonlarda yer alan Everwood dizisindeki Birghton "Bright" Abbott karakteriyle kariyerinde çıkışa başlamıştır. Daha sonra The OC dizisine dördüncü sezonda Winchester "Che" Cook karakteriyle giriş yaparak, kariyer çıkışını devam ettirmiştir. The OC dizisinin bitmesiyle birlikte NBC kanallarında yayınlanan Parks and Recreation dizisine geçiş yapmış, bu sırada Moneyball filminde beyzbol oyuncusu Scott Hatteberg'ı canlandırmıştır.

Resimler

Süper Baba - Delivery Man izle

Süper Baba - Delivery Man izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, delivery man izle, digiturk 2017 izle, delivery man konusu, süper baba izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.