TIKLA ARA

Wellington Hatları - Lines Of Wellington

Mareşal Massena komutasındaki Fransız birlikleri general Wellington komutasındaki Anglo-Portekiz ordusu tarafından Serra do Bucaco'da yeniliyor.


Wellington Hatları - Lines Of Wellington filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Wellington Hatları - Lines Of Wellington

Wellington Hatları - Lines Of Wellington  izle

İlk Gösterim tarihi: Wellington Hatları - Lines Of Wellington filmini  19.09.2014 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Wellington Hatları - Lines Of Wellington

2012 - Fransa , Portekiz Tür : Dram , Savaş , Tarih türündeki Wellington Hatları - Lines Of Wellington filmin yönetmenliğini Valeria Sarmiento yaptığı Oyuncuların John Malkovich , Vincent Pérez , Mathieu Amalric , Catherine Deneuve , Melvil Poupaud'ten oluşmaktadır.

Wellington'ın İngiliz ve Portekiz askerlerden oluşan ordusu, Fransız birliklerine bozguna uğratır. 27 Eylül 1810 günü, Mareşal Massena komutasındaki Fransız birlikleri general Wellington komutasındaki Anglo-Portekiz ordusu tarafından Serra do Bucaco'da yeniliyor. Fakat zafere rağmen, düşman geri çekilmek zorunda kalıyor. Savaştan zarar görmüş halk ve bu savaş alanları arasında bu düşmanlığın ve savaşın burada bulunan tüm halkların kaderini nasıl belirlediğini anlatan filmin yönetmenliğini Valeria Sarmiento üstleniyor. Filmin başrollerini ise Nuno Lopes, Soraia Chaves ve Marisa Paredes paylaşıyor.

Resimler

Wellington Hatları - Lines Of Wellington izle

 

Wellington Hatları - Lines Of Wellington izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, lines of wellington konusu, digiturk 2015 filmleri, lines of wellington izle, wellington hatları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.